Kurczak Alfredo z pieczarkami i szparagami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1104 kalorii, 34g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.69 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać przerobiony ryż, grzyby, rzeźbione i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Alfredo z pieczarkami i szparagami, Sos Alfredo z pieczarkami i szparagami, oraz Kremowy kurczak Alfredo z czerwoną papryką, brokułami i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj grzyby, cebulę, czosnek, majeranek, tymianek i pieprz i gotuj, często mieszając, aż sok uwolniony z grzybów odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Majeranek
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać kurczaka, sos alfredo, i wino; dostosować ciepło tak mieszaniny pęcherzyki delikatnie, a następnie gotować, często mieszając i rozbijając kurczaka, aż do gotowania na parze, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Alfredo
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać szparagi, równomiernie rozłożone na powierzchni mieszaniny, przykryć i gotować tylko do chrupiące-przetargu, 2 do 3 protokół; już lub szparagi staną się mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Zrobić łóżko z ryżu na podgrzewanym głębokim półmisku, łyżka mieszanki kurczaka na wierzchu, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Doprowadzić wodę do szybkiego wrzenia w dużym (co najmniej 4 1/2-quart), ciężki rondel na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodaj ryż, dobrze wymieszaj, a następnie wróć do szybkiego wrzenia. Wyreguluj ciepło, aby woda pozostawała w delikatnym, ale stabilnym tętnieniu i gotuj bez osłony, aż cała woda zostanie wchłonięta, około 20 minut. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
8
Ryż puch delikatnie widelcem i ostudzić 1 godzinę. Nie osłaniaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
9
Ryż delikatnie puch ponownie, a następnie łyżka lekko, Nie pakować, do plastikowych pojemników do przechowywania, zatrzaskać na pokrywkach, etykiecie i dacie. Zestaw w lodówce lub zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
10
Aby podgrzać schłodzony lub mrożony ryż, układaj ryż na dużym drobnym sitku, lekko rozwidlaj i wyrównaj sito w dużym, ciężkim rondlu ponad 2-calową wrzącą wodą. Przykryć luźno pokrywką lub folią i parą, aż po prostu podgrzany przez, 3 do 5 minut, ale czasy będą się różnić w zależności od ilości ryżu jest podgrzewany i czy jest on chłodzony lub mrożony. Puch z widelcem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.