Kurczak Alfredo Pizza
Kurczak Alfredo Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, szpinak dla niemowląt, ciasto do pizzy piekarniczej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Alfredo Pizza, Kurczak Alfredo Pizza, oraz Kurczak Alfredo Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 (średnio) ciepła.
Ciasto podzielić na 6 równych porcji. Lekko posypać mąkę na dużej powierzchni.
Rozwałkuj każdą porcję na 6-calową rundę (o grubości około 1/4 cala). Ostrożnie przełożyć ciasto na pizzę na deskę do krojenia lub blachę do pieczenia posypaną mąką kukurydzianą.
Przesuń rundy ciasto na pizzę na ruszcie do gotowania z grilla; rozłóż kremowy sos Alfredo na okrągło, a top ze szpinakiem, kurczakiem i serem.
Posypać sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 4 minuty. Obracaj pizze o jedną czwartą obrotu i grilluj, przykryte pokrywą grilla, przez 5 do 6 minut lub do momentu ugotowania Skórki pizzy.
Uwaga: poszczególne rundy ciasta do pizzy mogą być wykonane z wyprzedzeniem.
Rozwałkuj zgodnie z zaleceniami i umieść między kawałkami papieru woskowego posypanego mąką i mączką kukurydzianą;umieść w plastikowej torbie o wielkości galonów. Uszczelnij torbę i schłodź 8 godzin.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.