Kura Gwinejska z jesiennymi owocami

Kura Gwinejska z jesiennymi owocami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1040 kalorii, 84g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, winogrona, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Schab pieczony w garnku z owocami jesieni, suche owoce ladoo lub suche owoce laddu, jak zrobić suche owoce ladoo, oraz Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło natrzeć na całej kurze i wewnątrz jamy. Doprawić skórę i jamę solą i pieprzem.
Dodaj 2 połówki śliwek i 1 szklankę winogron do jamy. Zwiąż nogi razem.
Kur umieścić na średniej patelni i smażyć przez 15 minut. Upiecz ptaka, a następnie piecz przez kolejne 30 minut. Pozostałe 6 połówek śliwek i 1 szklankę winogron rozsypać wokół kury i zalać ptaka sokami z patelni. Kontynuuj pieczenie przez około 20 minut, fastrygując jeszcze 2 razy; kura jest wykonywana, gdy termometr natychmiastowy włożony do wewnętrznej części uda zarejestruje 16
Przełożyć kurę na talerz, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut. Odrzuć sznurek. Łyżka owoców z jamy wokół ptaka.
Dodaj owoce z patelni i wszelkie soki do półmiska, udekoruj gałązkami szałwii i podawaj. Podawać wątróbkę drobiową Pt z grzankami osobno.