Kung Pao Wołowina
Kung Pao wołowina wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cukier, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kung Pao Cukinia, Kung Pao Wołowina, oraz Kung Pao Wołowina.
Instrukcje
Pokroić wołowinę w kostkę 3/4 cala. Wrzucić wołowinę, 1 łyżeczka oleju, skrobia kukurydziana i biały pieprz w średniej szklanej lub plastikowej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodać 1 łyżkę oleju 2 łyżki; obracać wok do Płaszcz stronie.
Dodać wołowinę; Stir-smażyć około 2 minut lub aż wołowina będzie brązowy.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodaj chili, cebulę, paprykę, czosnek, piernik, brązowy sos, pędy bambusa i cukier; wymieszać smażyć 1 minutę.
Dodać wołowinę; podgrzać.
Posypać orzeszkami ziemnymi.