Kumkwat i Kompot żurawinowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie SOS. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żurawiny, sól, kumkwat i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kompot Morelowo-Kumkwatowy, Smażony Arctic Char z kompot kumkwat, oraz Kumkwat-kompot z pieprzu z serem z mleka krowiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki w 4-quart ciężki rondel i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż jagody pękną, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć anyż i ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż Gwiaździsty
1
* Kompot można przygotować 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć.