Kulki Ziemniaczane Z Serem i Bekonem

Kulki Ziemniaczane Z Serem i Bekonem
Kulki ziemniaczane z serem i boczkiem to przepis bezglutenowy na 4 porcje. Ta przystawka ma 397 kalorii, 13 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup bekon, mleko, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kulki ziemniaczane z serem i bekonem, Kulki ziemniaczane z serem i boczkiem oraz Puree ziemniaczane z serem i boczkiem + nagroda.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Rozdrobnionego Sera Topionego4 Uncje Rozdrobnionego Sera Topionego
2
Ziemniaki włożyć do garnka z taką ilością lekko osolonej wody, aby je przykryć. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 8 do 10 minut, aż będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odpływ.
4
Podczas gdy ziemniaki się gotują, smaż kawałki boczku na patelni na średnim ogniu, aż się zrumienią, ale nie będą całkowicie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
5
Ziemniaki ucieramy z masłem, mlekiem i serem na gładką masę. Użyj tłuczka do ziemniaków lub trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wymieszaj boczek. Formuj kulki wielkości dużych gałek lodów i układaj je na natłuszczonej blasze do pieczenia. Zeskrob widelcem górę i boki, aby utworzyć teksturowane linie nad kulkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Na wierzch każdego z nich posypujemy około 1 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ser stanie się złotobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn