Kulki Ziemniaczane Z Serem i Bekonem

Kulki Ziemniaczane Z Serem i Bekonem
Kulki ziemniaczane z serem i boczkiem to przepis bezglutenowy na 4 porcje. Ta przystawka ma 397 kalorii, 13 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup bekon, mleko, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kulki ziemniaczane z serem i bekonem, Kulki ziemniaczane z serem i boczkiem oraz Puree ziemniaczane z serem i boczkiem + nagroda.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Rozdrobnionego Sera Topionego4 Uncje Rozdrobnionego Sera Topionego
2
Ziemniaki włożyć do garnka z taką ilością lekko osolonej wody, aby je przykryć. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 8 do 10 minut, aż będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odpływ.
4
Podczas gdy ziemniaki się gotują, smaż kawałki boczku na patelni na średnim ogniu, aż się zrumienią, ale nie będą całkowicie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ziemniaki ucieramy z masłem, mlekiem i serem na gładką masę. Użyj tłuczka do ziemniaków lub trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wymieszaj boczek. Formuj kulki wielkości dużych gałek lodów i układaj je na natłuszczonej blasze do pieczenia. Zeskrob widelcem górę i boki, aby utworzyć teksturowane linie nad kulkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
7
Na wierzch każdego z nich posypujemy około 1 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ser stanie się złotobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn