Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 13 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, połówki orzechów włoskich i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gruszka, Brandy I Orzechowy Sos Żurawinowy, krem z zupy grzybowej z pasztetem z soczewicy orzechowej crostini, oraz Żurawina Gruszka Orzech Ryż Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj soczewicę do średniego garnka wraz z 2 i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, odsłonięte, dodając więcej wody, jeśli soczewica wyschnie. Gdy soczewica są przetargu widłowego, usunąć z ognia i zacieru z masher ziemniaków, aż to Gruba pasta z niektórych kawałków soczewicy nadal nienaruszone. Odstawić.W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 163°. tosty posiekane orzechy włoskie przez 9-12 minut, aż lekko złociste i pachnące. Po opiekaniu zwiększyć temperaturę piekarnika do350.In bardzo duża patelnia lub wok, dodać olej wraz z drobno posiekanymi grzybami i czosnkiem. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha Włoskiego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Soczewica
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Saute na średnim ogniu przez około 7-9 minut, aż większość wody gotuje się. Teraz dodać jarmuż, prażone orzechy włoskie,żurawina, zioła, i ocet sherry. Mieszaj do połączenia i kontynuuj gotowanie przez kolejne kilka minut, aż kapusta zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Jarmuż
3
Zdjąć z ognia i wymieszać w puree soczewicy, gdy ready.In mała miska, ubić razem zmielony len i wodę. Mieszać przez 10 sekund, a następnie natychmiast wlać do mieszaniny patelni. Wymieszać, aby połączyć. Teraz mieszaj w 1/2 szklanki mąki owsianej do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Mieszanina powinna być dość wilgotna i lepka. Jeśli jest zbyt lepki, dodaj trochę więcej mąki owsianej. Jeśli jest suchy, dodaj kolejną łyżkę wody.Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Uformuj mieszankę soczewicy w kulki i zapakuj mocno rękami, aby trzymały się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mąka Owsiana
Soczewica
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Siemię Lniane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Miejsce na blasze do pieczenia cala lub tak od siebie. Powtórz resztę. Jeśli mieszanina jest zbyt gorąca do obsługi, pozwól jej ostygnąć na chwilę, a następnie kontynuuj.
Dodaj żurawinę, gruszkę i syrop klonowy do średniego garnka. Doprowadzić do niskiego wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować na wolnym ogniu przez 10-20 minut, aż zgęstnieje. Użyj masher ziemniaczany rozgnieść gruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia