Kulki z orzechami popcornu Pauli
Przepis Paula ' s Popcorn Nut Balls może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 327 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 80 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu wanillanowego, syropu kukurydzianego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Smażone kulki maślane Pauli, Popcorn Ball: Kulki Popcornu Z Orzecha Klonowego, oraz Kulki Popcornu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W bardzo dużej misce wymieszaj popcorn i orzechy. Odłóż na bok.
W średnim rondlu na dużym ogniu przynieś cukier, 1 1/3 szklanki wody, syrop kukurydziany, ocet i sól do 260 stopni F (stopień twardej kuli) na termometrze do cukierków. Dodaj wanilię.
Wlej gorącą mieszankę na popcorn i orzechy, delikatnie rzucając, aby pokryć. Gdy mieszanina jest wystarczająco chłodna, aby ją obsłużyć, zanurz ręce w wodzie, aby zwilżyć i uformuj popcorn w 4-calowe kulki.
Umieść na woskowanym papierze, aż ostygnie. Zawiń w przezroczystą folię i zawiąż ozdobną wstążką.
Uwaga kucharza: zachowaj ostrożność podczas obchodzenia się z gorącym syropem. Syrop pozostaje szczególnie gorący na orzechach.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Popcorn w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Diebolt-Vallois Blanc de Blancs. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 48 dolarów za butelkę.
![Diebolt-Vallois Blanc de Blancs]()
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs
Żywy i elegancki szampan, idealny jako aperitif lub na początku posiłku.