Kulki wieprzowe i kapusta kiszona
Kulki wieprzowe i kapusta kiszona to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 19g tłuszczu i w sumie 328 kalorii. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś kiszoną kapustę, cebulę, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kulki Z Kiszonej Kapusty, Kulki Szynki Z Kiszonej Kapusty, oraz Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wieprzowinę, cebulę, ryż, jajko, sól i zmielony czarny pieprz.
Dobrze wymieszaj i uformuj w 2-calowe kulki.
Umieść jeden słoik kiszonej kapusty w dużym garnku na średnim ogniu. Następnie dodaj kulki wieprzowe i przykryj drugim słoikiem kiszonej kapusty. Dusić na średnim ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny.
Umieść jeden słoik kiszonej kapusty na dnie wolnej kuchenki.
Dodaj kulki wieprzowe i posyp drugim słoikiem kiszonej kapusty. Gotuj na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin.