Kulki rybne w sosie pomidorowo-bazyliowym wymagają ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 11,65 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1394 kalorii, 116g białka, oraz 76 g tłuszczu. Jeśli masz estragon, chleb, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Kulki z kiełbasą z kurczaka nadziewane mozzarellą, SOS pomidorowo-bazyliowy, ziemniaki Cacio e Pepe i pieczone Broccolini, Pomidorowo-Bazyliowa Ryba Pieczona, oraz Feta Pomidorowo-Bazyliowa Ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym przetwarzaj wszystkie składniki kulek rybnych z wyjątkiem ryb / mąki / oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać rybę i dokładnie wymieszać.Uformuj mieszankę rybną w kulki wielkości i kształtu jajka (jeśli mieszanka nie współpracuje i rozpada się, możesz mieszać w jajku, aby pomóc mu związać się). Zagrzebać kulki w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzać olej na patelni, dodać ryby i brązowy ze wszystkich stron (około 2-3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść je w natłuszczonym naczyniu do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 350 degrees.In Robot kuchenny, zmiel wszystkie składniki sosu na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Wlać na kulki rybne i piec około 30-35 minut.Można podawać schłodzone, w temperaturze pokojowej lub na gorąco.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.