Kulki popcornu miodowego
Przepis Bite wielkości miodu Kulki Popcorn może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Na 10,56 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4197 kalorii, 32G białka, oraz 240 g tłuszczu każdy. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, miód, popcorn w powietrzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bite-Size Boczek Szpinak Kulki Serowe, Bite-sized Peanut Butter Popcorn Balls, oraz Tacos wielkości kęsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż popcorn do dużej patelni. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia woskowanym papierem.
W średnim rondlu na średnim ogniu, użyj żaroodpornej szpatułki lub drewnianej łyżki, aby wymieszać razem 1 1/4 szklanki masła, miodu i soli, aż masło się stopi. Zwiększyć ciepło i gotować mieszaninę miodu delikatnie 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać wanilią.
Ostrożnie wlać mieszankę miodu na popcorn w patelni i delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Piecz popcorn, mieszając co 5 minut, aż wszystko będzie złociste, około 25 minut.
Niech popcorn stać 5 minut, lub po prostu, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Pracując szybko lekko maślanymi rękami, naciśnij małe garści mieszanki do 1 1/2 cala. kulki, od czasu do czasu rozluźniając popcorn od spodu patelni łopatką. Jeśli mieszanina wystygnie zbyt mocno, aby mogła być plastyczna, należy ją włożyć do piekarnika na około 45 sekund, aby zmiękła.
Umieść kulki popcornu na przygotowanej blasze do pieczenia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.