Pistacjowe Kulki owocowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 69 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka creme de cassis, pieczonych pistacji, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Pistacjowe Kulki Z Białego Sera Cheddar, Kulki z koziego sera pistacjowego z boczkiem, oraz Sałatka Z Puchu Pistacjowego.
Instrukcje
1
Włóż pistacje do miski robota kuchennego i pulsuj, aż będą drobno posiekane, ale nie sproszkowane. Podziel na pół na 2 osobne miski i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełóż wiśnie, morele, rodzynki i daktyle przez młynek do żywności za pomocą ostrza o średnim zmieleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Czereśnie
Rodzynki
Daktyle
3
Dodaj do miski z połową pistacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj sok pomarańczowy i creme de cassis do mieszanki i łącz rękami, aż płyn zostanie równomiernie rozprowadzony. Uformuj mieszaninę w 24 kulki wielkości orzecha włoskiego i zwiń je w pozostałe posiekane pistacje. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.