Kule miecznika i czerwony sos jest pescatarian SOS. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ser Pecorino romano, czosnek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szwedzkie kulki fasoli z sosem borówkowym, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń skórę z miecznika i pokrój na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
2
Umieścić kawałki w robocie kuchennym i pulsować, aż Tekstura przypomina mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Umieścić w dużej misce i dodać bułkę tartą, pietruszka, ser, czosnek, jajko i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dobrze wymieszać. Przykryj miskę i umieść w lodówce na 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać czosnek i cebulę i saute aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj kapary, oliwki i koncentrat pomidorowy i saute 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
4
Dodać pokruszone pomidory, świeżą bazylię oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
5
Niech gotować na niskim 30 protokół.
6
Wyjąć mieszankę miecznika z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
7
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu. Uformuj mieszaninę w kulki nieco mniejsze niż piłka tenisowa. Powinieneś dostać jakieś 12 piłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Umieścić na patelni i smażyć na złoty kolor z każdej strony, 3 do 4 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Usunąć i dodać te kulki do sosu. Dusić przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
10
Podawać kulki miecznika i sos nad ulubionym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.