Kulki miecznika i czerwony sos

Kulki miecznika i czerwony sos
Kule miecznika i czerwony sos jest pescatarian SOS. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ser Pecorino romano, czosnek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szwedzkie kulki fasoli z sosem borówkowym, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń skórę z miecznika i pokrój na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
2
Umieścić kawałki w robocie kuchennym i pulsować, aż Tekstura przypomina mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umieścić w dużej misce i dodać bułkę tartą, pietruszka, ser, czosnek, jajko i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dobrze wymieszać. Przykryj miskę i umieść w lodówce na 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać czosnek i cebulę i saute aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj kapary, oliwki i koncentrat pomidorowy i saute 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4
Dodać pokruszone pomidory, świeżą bazylię oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
5
Niech gotować na niskim 30 protokół.
6
Wyjąć mieszankę miecznika z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
7
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu. Uformuj mieszaninę w kulki nieco mniejsze niż piłka tenisowa. Powinieneś dostać jakieś 12 piłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieścić na patelni i smażyć na złoty kolor z każdej strony, 3 do 4 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Usunąć i dodać te kulki do sosu. Dusić przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
10
Podawać kulki miecznika i sos nad ulubionym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn