Kulka Z Parmezanem

Kulka Z Parmezanem
Kulka z serem parmezan jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, czosnek w proszku, orzechy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bekonowa Kulka Z Parmezanem, Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem, oraz Kula serowa trzy w jednym.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem grubo posiekanych orzechów, aż do dobrze wymieszanego. Uformować w kulkę; toczyć w grubo posiekanych orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Owinąć kulkę sera w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn