Kukurydziany Dip Salsa

Kukurydziany Dip Salsa
Kukurydziany Dip Salsa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kukurydzy, śmietany, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, oraz Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać salsę, kukurydzę, ser Cheddar, śmietanę i majonez w misce. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania w menu? Spróbuj sparować z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki.
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
Luminous, blushcolor with a seductively delicate perlage Pleasant, intense, and fruity on the nose; evokes memories of wisteria flowers and Renetta apples Well blended and delightfully pleasing; soft and smooth on the palate with floral notes and a hint of almondExcellent as an aperitif and an ideal accompaniment to hors d'oeuvres, risotto, fried zucchini flowers, and grilled fish
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn