Kukurydziane Tortilla Tacos z mielonym indykiem

Przepis kukurydziane Tacos Tortilla z mielonym indykiem może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mielony kminek, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Tortilla Z Indyka Mielonego, Taco Z Indyka Mielonego, oraz Blue Corn Ground Beef Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W głębokiej patelni saute na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby całkowicie pokryć dno patelni. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę i saute aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać mielonego indyka i doprawić kminkiem, solą i pieprzem. Gotować, aż indyk brązowie i jest gotowane przez.
Wyjmij mieszaninę z indyka z patelni i wytrzyj patelnię. Podzielić mieszaninę indyka między tortille i złożyć na pół.
Dodaj więcej oleju do patelni, a następnie brąz po obu stronach wypełnionej tortilli, partiami. Po ugotowaniu tacos umieść ser w tacos, a następnie rozdrobnioną sałatę rzymską i pokrojone w kostkę pomidory. Top każdej tortilli z odrobiną śmietany i guacamole, w razie potrzeby.