Corny Eggs wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 340 kalorii , 16 g białka i 26 g tłuszczu na porcję. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup cebulę, pieprz, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33% , to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują kukurydzianą sałatkę , kukurydzianą sałatkę coleslaw i kukurydzianą sałatkę coleslaw .
Instrukcje
1
Na dużej patelni usmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; wyjąć na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Nich Na Lokalnym Rynku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szkocka Papryka Bonnet
1 Poblano Chile, Upieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
2
Odcedzić, zachowując 1 łyżkę odcieku. W zalewie podsmaż cebulę i zieloną paprykę przez 2-3 minuty lub do miękkości.