Kukurydziana Wołowina Chrzan Terryna

Kukurydziana Wołowina Chrzan Terryna
Peklowana wołowina chrzan Terrina może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 310 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, masło, tłuszcz przycięte cienko-peklowana wołowina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina I Kapusta Z Kremem Chrzanowym, Szynka wołowa z sosem chrzanowym, oraz Przepis na peklowaną wołowinę i kapustę z sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
W maszynce, wir serek, masło, pietruszka, i chrzan do smaku, aż gładkie i bladozielone; skrobać boki pojemnika w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Lekko olej 3-przez 5-calowy bochenek patelni (około 2 1/4 szklanki do obręczy). Linia z 1 warstwą plasterków peklowanej wołowiny, starannie zachodzącą od 1 obręczy w poprzek DNA do drugiej obręczy (z końcami rozciągającymi się nad obręczą). Końce linii patelni z peklowanymi plastrami wołowiny, nakładającymi się na dno i krawędź patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Kropka 1/3 szklanki mieszanki sera na mięso na dnie patelni; delikatnie rozprowadzić poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Pokroić 2 lub 3 plastry peklowanej wołowiny, aby pasowały do patelni, i położyć starannie na mieszaninie sera. Powtórz, aby zrobić 3 kolejne warstwy, kończąc na krawędzi mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Pokroić 2 lub 3 plastry peklowanej wołowiny, aby pasowały do patelni i położyć na mieszaninie sera na pokrycie. Złożyć mięso na krawędzi patelni starannie nad nadzieniem; delikatnie wklep, aby wyrównać. Owiń hermetycznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Schłodzić, aż będzie wystarczająco twardy, aby pokroić, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni. Rozpakuj terrine; Odwróć płaską płytę na patelnię. Trzymając talerz i patelnię razem, odwróć i zdejmij patelnię. Pat luźne kawałki peklowanej wołowiny z powrotem na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Ostrym nożem pokrój terrynę na 8 do 10 równych plastrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Podawać z plastrami bagietki na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn