Kukurydziana i ognista Sałatka Poblano z kolendrą

Kukurydziana i ognista Sałatka Poblano z kolendrą
Kukurydziana i ognista Sałatka Poblano z kolendrą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pieprz cayenne, sok z limonki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony na ogniu Poblano pieprz i kukurydza Chowder, Ogień pieczone Chilli Poblano wypełnione kukurydzą, Quinoa, & kozi ser, oraz Ognista Sałatka kukurydziana.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn