Kukurydza z posiekaną czerwoną i zieloną papryką

Kukurydza z posiekaną czerwoną i zieloną papryką
Kukurydza z posiekaną czerwoną i zieloną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Posiekana Sałatka Meksykańska Z Pieczoną Papryką, Kukurydzą, Pomidorami I, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Pieczone Zielone Chile Kurczak Kiełbasa & Kukurydza Faszerowane Papryki Poblano.

Instrukcje

1
Następnie posiekaj 1/2 czerwonej papryki i 1/2 zielonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2
Połączyć z 2 (10-uncja) puszki kukurydzy i gotować delikatnie na małym ogniu, aż do ogrzania przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn