Kukurydza Z Masłem Jalapeno
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Jalapeno masło kukurydziane może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać uszy kukurydza, ser queso fresco, Jalapeno chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kukurydza maślana, jak zrobić kukurydzę maślaną / Corn s, Pikantna kukurydza z masłem, oraz Kukurydza Z Masłem Ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj patelnię do grillowania lub grillowania na dużym ogniu.
Grill jalapenos, obracając je od czasu do czasu, aż zwęglone ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Przenieść je do deski do krojenia i ostudzić przez 5 minut. Trzymaj grill na dużym ogniu.
Używając małego noża do parowania, obierz jalapenos. Zeskrobać i wyrzucić nasiona i żyły. Chili grubo posiekać i przenieść je do średniej miski.
Dodać masło, czosnek, natkę pietruszki i zacieru razem. Doprawić masło jalapeno solą i pieprzem, do smaku. Umieść kwadratowy kawałek folii na powierzchni roboczej. Łyżka masło jalapeno na środku i zwinąć go w 1-cala średnicy dziennika. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 30 minut, lub do 1 tygodnia.
Grilluj kukurydzę na gorącym grillu lub patelni grillowej, obracając od czasu do czasu, aż będzie rumiana w miejscach, a ziarna będą miękkie, około 15 minut.
Przenieś uszy na talerz. Top każde ucho z pat masła jalapeno, posypać queso fresco, i służyć.