Kukurydza Z Grilla Na Słodko
Słodka kukurydza z grilla może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 208 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, parmezan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Grillowana Słodka Kukurydza, Salsa Z Grillowanej Słodkiej Kukurydzy, oraz Adobo Grillowana Słodka Kukurydza.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 1 do 3 godzin.
W misce wymieszać olej z orzechów makadamia i roztopione masło. Doprawić czosnkiem, rozmarynem, szałwią, bazylią, tymiankiem, solą i pieprzem; wymieszać z parmezanem.
Odcedzić kukurydzę i osuszyć.
Rozłóż mieszaninę masła równomiernie na każdym uchu kukurydzy i umieść każdy kawałek na kwadracie folii aluminiowej. Szczelnie owinąć każde ucho i nakłuć, aby umożliwić ucieczkę nadmiaru pary podczas grillowania.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Grilluj kolby kukurydzy do miękkości, około 20 do 30 minut, często obracając.
Wyjmij z grilla i sprawdź, czy nie ma pączków; jeśli kukurydza nie zostanie zrobiona, kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 5 minut.