Grillowana kukurydza może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Chile pieprz, kolendra, kukurydza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zbuduj ognisko węglem drzewnym w grillu na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Zdejmij większość łusek kukurydzy, pozostawiając tylko podwójną warstwę łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzy
3
Usunąć i wyrzucić jedwab.
4
Używając robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem masła, aż zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Dodać masło i pulsować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
6
Rozłóż lekką warstwę pasty na jądra i wymień dołączone łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Gdy węgle są zakurzone i świecące, grilluj kukurydzę, często obracając, przez około 10 minut, aż łuski zostaną lekko zwęglone.