Kukurydza Z Grilla

Grillowana kukurydza może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Chile pieprz, kolendra, kukurydza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zbuduj ognisko węglem drzewnym w grillu na świeżym powietrzu.
Zdejmij większość łusek kukurydzy, pozostawiając tylko podwójną warstwę łuski.
Usunąć i wyrzucić jedwab.
Używając robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem masła, aż zostaną drobno posiekane.
Dodać masło i pulsować, aż będzie gładka.
Rozłóż lekką warstwę pasty na jądra i wymień dołączone łuski.
Gdy węgle są zakurzone i świecące, grilluj kukurydzę, często obracając, przez około 10 minut, aż łuski zostaną lekko zwęglone.
Podawać kukurydzę w łuskach.