Kukurydza Z Chile-Masło Limonkowe
Kukurydza z Chile-masło limonkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 262 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 18 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kolendry, sok z limonki, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kukurydza z masłem limonkowym Chile, Kukurydza gotowana w łuskach na grillu z Chile-masłem limonkowym, oraz Kukurydza Na Kolbie Z Chile I Limonką.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Połączyć masło, czosnek, sok z limonki, kolendra, chile Pasta i kminek w misce.
Dodać sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Grill kukurydzę, obracając, aż ładnie zwęglone, 10 do 15 minut.
Podawać z łyżką masła smakowego na wierzchu.
Posypać kolendrą i serem cotija.