Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kukurydzy z bazylią. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Jeśli masz sól, seler, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bazylia kukurydza na kolbie, Bazylia-parmezan kukurydza na kolbie, oraz Kukurydza Czosnkowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmrożoną kukurydzę opłukać zimną wodą do oddzielenia; odcedzić. W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Kukurydzę, cebulę i seler ugotować na maśle 10-12 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Masło
Seler
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać pozostałe składniki; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut lub aż kukurydza będzie miękka.