Kukurydza Wędzona
Wędzona kukurydza to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, tymianek, kłosy kukurydzy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, Kukurydza Wędzona, oraz Wędzona kukurydza na kolbie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Wymieszaj masło i tymianek.
Usunąć ciężkie łuski zewnętrzne z kukurydzy; wyciągnąć łuski wewnętrzne.
Usunąć i wyrzucić jedwab. Kukurydzę utrzeć masłem. Wyciągnij łuski z powrotem na kukurydzę.
Odcedzić wióry i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Umieść kukurydzę na górnym stojaku na żywność; przykryj pokrywką palacza.
Wyjąć z palacza i odstawić 10 minut. Wyciągnij łuski z powrotem i podawaj.