Kukurydza Wędzona
Wędzona kukurydza to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka masła, zrębków hickory, kłosy kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, Wędzona kukurydza na kolbie, oraz Kukurydza na kolbie z wędzonym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Wymieszaj masło i tymianek.
Usunąć ciężkie łuski zewnętrzne z kukurydzy; wyciągnąć łuski wewnętrzne.
Usunąć i wyrzucić jedwab. Kukurydzę utrzeć masłem. Wyciągnij łuski z powrotem na kukurydzę.
Odcedzić wióry i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Umieść kukurydzę na górnym stojaku na żywność; przykryj pokrywką palacza.
Wyjąć z palacza i odstawić 10 minut. Wyciągnij łuski z powrotem i podawaj.