Kukurydza smażona na kolbie z chili-limonką-Cilantro Spread

Smażona kukurydza na kolbie z Chili-Lime-Cilantro Spread może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, śmietanę, kukurydzę do uszu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza z masłem Kolendrowo-limonkowo-Chili, Cilantro Lime Avocado Spread, oraz Cowboy Corn Muffins With Cilantro Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kukurydzę na talerzu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej; przykryj szczelnie folią. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy, aż kukurydza jest w pełni gotowane, 8 do 10 minut. (Pozostawiając folię na miejscu, kukurydzę można przygotować do 2 godzin wcześniej.)
Wymieszaj śmietanę, kolendrę, chili w proszku, sok z limonki, sól i pieprz. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. (Daje 1/2 szklanki.)
Około 10 minut przed porcją czasu, masło ciepła w 12-calowej patelni na średnim do średniego ogniu.
Dodać kukurydzę i gotować, obracając szczypcami kuchennymi co kilka minut, aż złoty kolor będzie brązowy, o 6 protokół.
Podawać natychmiast, ze śmietaną smarowaną osobno.