Kukurydza Saute
Corn Saute jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cilantro Corn Saute, Kukurydza I Pomidor Sauté, oraz Cajun Corn Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować paprykę i cebulę w oliwie z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu do miękkości.
Dodać cukinię i doprawić solą i pieprzem. Tymczasem, lekko char kukurydzy na palniku gazowym, za pomocą szczypiec, aby włączyć, 2 minuty.
Ostudzić, a następnie odciąć ziarna z kolby.
Dodać ziarna kukurydzy na patelni i gotować całą mieszaninę 5 Więcej minut.