Kukurydza na kolbie ze szczypiorkiem-masłem Koprowym
Przepis kukurydza na kolbie z masłem Szczypiorkowo-Koprowym może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ta przystawka ma 104 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kłosy kukurydzy, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło szczypiorkowe do grillowanej kukurydzy, Kukurydza grillowana z masłem szczypiorkowym, oraz Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w chłodnej wodzie 15 minut. Odciągnąć łuski; usunąć i wyrzucić jedwab.
Odcedzić kukurydzę i osuszyć.
Wymieszaj masło i 3 kolejne składniki; posmaruj każde ucho. Wyciągnij łuski z powrotem na kukurydzę. Wiązać sznurek wokół łuski, w razie potrzeby.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
8 do 10 minut z każdej strony. (Uważaj, aby łuski się nie zapaliły.)
Uwaga: kukurydza może być łuskana i pakowana w folię. Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu 30 minut, obracając co 10 minut.