Kukurydza na kolbie z serem i limonką
Kukurydza na kolbie z serem i limonką jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, kliny z limonki, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kukurydza na kolbie z serem i limonką, Grillowana kukurydza z serem i limonką, oraz Grillowana kukurydza z chili, serem i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj kukurydzę olejem i umieść na gorącym grillu, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zbrązowieją w miejscach, około 10 minut.
Podczas grillowania kukurydzy, w małej misce, ubij razem majonez i cayenne. Używając małych otworów w kształcie łzy na czterostronnej tarce, zetrzyj cotija.
Zmiksuj mieszankę majonezu na gorącą kukurydzę i posyp cojitą.
Podawać kukurydzę na kolbie z klinami limonkowymi.