Kukurydza na kolbie z serem i limonką
Przepis kukurydza na kolbie z serem i limonką może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, akompaniament: kliny z limonki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kukurydza na kolbie z serem i limonką, Grillowana kukurydza z serem i limonką, oraz Grillowana kukurydza z chili, serem i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w łuskach w zimnej wodzie 10 minut.
Odcedzić kukurydzę i grill na stojaku zestaw 5 do 6 cali nad świecących węgli, aż łuski są zwęglone, o 10 protokół. Łuskać kukurydzę i grillować, aż ziarna zbrązowieją w miejscach, około 10 minut.
Podczas grillowania kukurydzy, w małej misce ubij razem majonez i cayenne. Za pomocą małych otworów w kształcie łzy na czterostronnym ruszcie tarki cotija.
Zmiksuj mieszankę majonezu na gorącą kukurydzę i posyp cojitą.
Podawać kukurydzę na kolbie z klinami limonkowymi.