Kukurydza na kolbie z przyprawionymi solami
Kukurydza na kolbie z przyprawionymi solami może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka soli morskiej halen môn welsh, olej roślinny, grubo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kukurydza Na Kolbie Z Sezonowanym Masłem, Kukurydza na kolbie z Sezonowanym masłem, oraz Sock Em' Seasoned Corn.
Instrukcje
Sól Maldon wymieszać ze skórką pomarańczową, sól koszerną z papryką i sól wędzoną z czarnym pieprzem.
Skropić kukurydzę olejem roślinnym i natrzeć, aby dokładnie pokryć kukurydzę. Grilluj na umiarkowanym ogniu, często obracając, aż kukurydza będzie lekko zwęglona i po prostu miękka, około 15 minut.
Przekładamy kukurydzę na duży talerz i podajemy z masłem i przyprawionymi solami.