Kukurydza Migdałowo-Karmelowa

Kukurydza Migdałowo-Karmelowa
Migdałowy Karmel kukurydza może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, popcorn popcorn, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chip & Almond Caramel Corn, Solony Miód Migdałowy Karmel Kukurydza, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść popcorn i migdały w bardzo dużej patelni do pieczenia lub podziel mieszankę popcornu między 2 prostokątne patelnie o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Podgrzać brązowy cukier, masło, syrop kukurydziany i sól w rondlu 2-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki wokół krawędzi. Kontynuuj gotowanie 5 minut bez mieszania; usuń z ognia. Wymieszać sodę oczyszczoną, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wlać mieszankę cukru na popcorn; wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
CukierCukier
5
Piec 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozprowadzić na folii aluminiowej lub gotowanie pergamin papieru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Przechowywać szczelnie przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn