Kukurydza kremowana z boczkiem

Kukurydza kremowana z boczkiem
Need a przystawka bezglutenowa? Kremowa kukurydza z boczkiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, nasiona kolendry, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kukurydza Kremowana Z Boczkiem, Kukurydza kremowana z boczkiem i porem, oraz Parmezan z boczkiem śmietana kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki umieścić w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do żywego dusić i gotować, aby zmniejszyć ciecz do 2 filiżanki, około 30 protokół. Odkształć i zapas, utrzymując ciepły zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Zacznij podgrzewać duży rondel i polewaj dno oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać lardons i gotować na średnim ogniu, renderowania tłuszczu i brązowieniu kawałki, mieszając w razie potrzeby.
3
Dodaj cebulę i pot, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek i nadal gotować, mieszając, kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodaj kukurydzę i sól, kontynuując gotowanie przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodaj zarezerwowany wywar z kukurydzy i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się do około 2/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Dodać creme fraiche i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
8
Dodać masło i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać kolendrę i skórkę z limonki. Sprawdź przyprawy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn