Kukurydza Kminkowa
Kminek kukurydziany jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, mielony kminek, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chleb kukurydziano-kminkowy pieczony na patelni, Południowo-zachodnia Sałatka z kukurydzy i kminku, oraz Południowo-zachodnia kukurydza, Chili i kminek Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łuski z kukurydzy; szoruj jedwabie z kukurydzy.
Posiekać ziarna z kłosów kukurydzy; odstawić kukurydzę na bok. Odrzuć kolby.
Roztopić masło w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę wymieszać; gotować, stale mieszając, 3 do 4 minut, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać z kminkiem, solą i pieprzem; gotować 1 minutę. Wymieszać kukurydzę; gotować 5 minut lub aż kukurydza będzie chrupiąca-delikatna, często mieszając.