Kukurydza Karmelowa Nerkowca
Przepis na karmelową kukurydzę nerkowca jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i jest zdecydowanie świetny bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za $2.5 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 24. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 28g białka, oraz 21g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, syrop kukurydziany, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 69 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Boczek i kukurydza karmelowa z orzechów nerkowca, Boczek I Kukurydza Karmelowa Z Orzechów Nerkowca, oraz Boczek I Kukurydza Karmelowa Z Orzechów Nerkowca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Wymieszaj popcorn i orzechy nerkowca na dużej brytfannie.
W dużym rondlu połącz brązowy cukier, syrop kukurydziany, masło, sól i śmietanę z kamienia nazębnego. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając, aż termometr do cukierków włożony do środka syropu, nie dotykając dna, wskaże 260 stopni F (127 stopni C), 6 do 8 minut.
Zdejmij Syrop z ognia; dodać sodę oczyszczoną.
Polej popcornem i orzechami nerkowca; wymieszaj, aby pokryć.
Piec w nagrzanym piekarniku, mieszając co 20 minut, aż mieszanina cukru upiecze się i karmelizuje na popcorn i orzechy nerkowca, około 1 godziny.
Rozłóż kukurydzę karmelową nerkowca na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, aby ostygła. W razie potrzeby uformuj kulki, gdy są jeszcze ciepłe.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Popcorn karmelowy naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.