Kukurydza i Poblano lasagne 2

Kukurydza i Poblano lasagne 2
Kukurydza i Poblano lasagne 2 może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 22g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 80 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser oaxaca, chiles poblano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kukurydza i lasagne Poblano, Kukurydza i lasagne Poblano, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
2 łyżki masła rozpuścić w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj dwie trzecie czosnku i kukurydzy i saute przez 5 protokół. Wymieszać ze śmietaną. Gotować na średnim ogniu przez 5 minut dla smaków do włączenia. Wyłączyć ciepło i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Przełożyć do blendera i doprawić tymiankiem oraz odrobiną soli i pieprzu i puree na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podgrzać pozostałe 2 łyżki masła w małej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę i saute aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj pozostały czosnek i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Wymieszać w paskach poblano i cukinii i gotować przez 5 minut do smaków do włączenia. Doprawić solą i pieprzem. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
10
Rozłóż około jednej czwartej mieszanki kukurydzy na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 11 na 8 cali. Przykryć warstwą 3 arkuszy lasagne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Na makaron rozprowadzić jedną czwartą mieszanki poblano i jedną czwartą sera. Powtórz warstwę jeszcze trzy razy. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Piec, aż makaron jest gotowane i miękkie, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Zdjąć folię i podkręcić temperaturę piekarnika do pieczenia. Broil aż złoty kolor i szampan, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Odstawić na 15 minut przed podaniem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn