Kukurydza i letnie warzywa Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 126 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, okra, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Letnie Saute Warzywne, Kuskus i letnie warzywa Sauté, oraz Rumiane Masło Letnie Warzywa Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj okra; smażyć 3 minuty. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)
4
Dodać paprykę i jalapeo; gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
5
Dodać kukurydzę; gotować 5 minut. Wymieszać fasolę; gotować 2 minuty. Wymieszać z kolendrą, posypać solą i czarnym pieprzem.