Kukurydza i dyni
Kukurydza i dyni jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, mielonego pieprzu, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa kukurydziana i dyni, Zupa z dyni i kukurydzy, oraz Kukurydza i dyni z bazylią.
Instrukcje
Na średniej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Dodać cebulę, i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Dodać 2 łyżki masła do patelni, a następnie dodać squash. Gotować, aż rumiane i miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 20 do 25 protokół.
Dodać kukurydzę i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół. Wymieszać z bazylią, suchą musztardą, solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę.
Przenieść squash do miski i udekorować bazylią.