Kukurydza i czarna fasola Guacamole
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kukurydzy i Czarnej Fasoli Guacamole spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, fasolę, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Black Bean & Corn Guacamole, Guacamole Z Czarnej Fasoli, oraz Burrito z czarnej fasoli z Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj czerwoną paprykę, czerwoną cebulę, czosnek, słodką kukurydzę, czarną fasolę i plastry awokado razem w dużej misce.
Wymieszaj sok z limonki, sól, czarny pieprz i kolendrę w mieszaninie awokado, aż do uzyskania pożądanej tekstury.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.