Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kukurydzy i Czarnej Fasoli Guacamole spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, fasolę, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Black Bean & Corn Guacamole, Guacamole Z Czarnej Fasoli, oraz Burrito z czarnej fasoli z Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj czerwoną paprykę, czerwoną cebulę, czosnek, słodką kukurydzę, czarną fasolę i plastry awokado razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Plastry Awokado
Czarna Fasola
Kukurydza Cukrowa
Cebula Czerwona
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj sok z limonki, sól, czarny pieprz i kolendrę w mieszaninie awokado, aż do uzyskania pożądanej tekstury.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.