Kukurydza i czarna fasola Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 228 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 452 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Black Bean & Corn Guacamole, Guacamole Z Czarnej Fasoli, oraz Burrito z czarnej fasoli z Guacamole.
Instrukcje
1
Wymieszaj czerwoną paprykę, czerwoną cebulę, czosnek, słodką kukurydzę, czarną fasolę i plastry awokado razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Plastry Awokado
Czarna Fasola
Kukurydza Cukrowa
Cebula Czerwona
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Wymieszaj sok z limonki, sól, czarny pieprz i kolendrę w mieszaninie awokado, aż do uzyskania pożądanej tekstury.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.