Kukurydza i cukinia Sauté

Kukurydza i cukinia Sauté
Kukurydza i cukinia Sauté może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia ' N ' Corn Saute, Cukinia Kukurydza Saute, oraz Cukinia I Kukurydza Sauté dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować szalotki, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodaj kukurydzę, cukinię, kminek, sól i pieprz i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia będzie miękka, 4 do 6 minut. Wymieszać kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn