Kukurydza Estragonowa na kolbie
Kukurydza estragonowa w kolbie może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 17g tłuszczu i w sumie 222 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje $1.17 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sos sojowy, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kukurydza Estragonowa, Zupa Kukurydziana Z Estragonu, oraz Nowojorska Zupa Kukurydziana Z Estragonem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść każdy Kłos kukurydzy z gałązką estragonu na 14-calowym. x 12-W. kawałek wytrzymałej folii. Złóż folię na kukurydzę i szczelnie zamknij. Grilluj kukurydzę pod przykryciem na średnim ogniu przez 10-12 minut lub do miękkości, od czasu do czasu obracając.
W małej misce wymieszaj masło, sos sojowy i mielony estragon. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary; posmaruj kukurydzę mieszanką masła.