Kukurydza Chili-Limonka na kolbie
Kukurydza Chili-Limonka na kolbie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skórkę z limonki, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chili Lime Corn, Grillowana Kukurydza Chili Limonka, oraz Kremowa Kukurydza Chili-Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kukurydzę w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej; przykryj naczynie papierem woskowym. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 7 minut lub do miękkości.
Masło umieścić w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 15 sekund lub do roztopienia masła. Wymieszaj chili w proszku, skórkę z limonki, sól i pieprz.
Mieszankę masła posmarować równomiernie ugotowaną kukurydzą.