Kukurydza Cajun Z Grilla
Grillowana kukurydza Cajun może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jeśli masz masło, przyprawy cajun, kłosy kukurydzy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cajun - grillowana kukurydza na kolbie, Grillowany kurczak Cajun z salsą kukurydzianą z awokado, oraz Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszaj masło, przyprawę Cajun i sos pieprzowy. Rezerwy 1 mieszanka masła łyżka.
Ostrożnie odciągnij łuski z każdego ucha kukurydzy; Usuń jedwab.Obficie posmaruj masłem kukurydzę. Pociągnij łuski z powrotem nad uszami; wiązaj łuski bezpiecznie cienkim kawałkiem łuski lub sznurka.
Okładka i grill kukurydza 4 do 6 cali od średniego ciepła 20 do 26 minut, obracając często, aż do miękkości.
Pędzel cornwith reserved 1 łyżka masła.