Kukurydza, awokado i rzodkiewka Tartine

Kukurydza, awokado i rzodkiewka Tartine może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rzodkiewki, koszerna sól i pieprz, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tartine Radis-Beurre (Tartine Radis-Beurre), Zupa kukurydziana i Chipotle z salsą z awokado-rzodkiewki, oraz Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokości i dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu.
Kromki chleba posmarować ze wszystkich stron 2 łyżkami oliwy z oliwek i natrzeć rozdrobnionym ząbkiem czosnku na wszystkich powierzchniach. Doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na obramowanej blachy do pieczenia lub brojlerów i broil aż złoty kolor brązowy i tosty z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip i dusić, aż druga strona jest tosty, o 2 minut dłużej.
W międzyczasie podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w średniej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać kukurydzę i gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone z pierwszej strony, o 4 protokół. Flip i wrzucić i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze tosty ze wszystkich stron, o 8 minut w sumie. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przełożyć do średniej miski.
Dodać mielony czosnek, majonez, pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z limonki.
Dodaj kolendry i szalotki, zastrzegając niektóre do dekoracji. Wrzucić kukurydzę połączyć i doprawić więcej soli i pieprzu według uznania.
Awokado rozgnieść z tyłu widelca w średniej misce i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Chleb posmarować puree z awokado, dodać kukurydzę i rzodkiewki, posypać pozostałą kolendrą i szalotki i podawać.