Kukurydza, awokado i czarna fasola Tostadas
Kukurydza, awokado i czarna fasola mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 451 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, cheddar, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czarna fasola, awokado i jajko Tostadas, Tostadas z czarnej fasoli z salsą z awokado, oraz Tostadas z czarnej fasoli z sałatką z awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż tortille na blasze do pieczenia, mgiełkę sprayem do gotowania i posyp solą.
Piec do początku chrupiące, 5 do 7 protokół.
Podczas tortille są opiekania, połączyć fasolę, kukurydza, awokado, kolendra, oliwa z oliwek, sok z limonki i pieprz czerwony płatki w dużej misce. Top tortille, jeszcze na blasze do pieczenia, z odrobiną mieszanki fasoli i kukurydzy.
Włącz piekarnik do broil i broil tostadas aż ser topi się i zaczyna się brązowy, 1 do 2 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!