Kuchnia Z Kremem Malinowym

Kuchnia Z Kremem Malinowym
Malinowy krem kuchenny to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz vanillan ekstrakt, maliny, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmietana Śliwkowa Kuchen, Malinowe Batoniki Kuchenne, oraz Glazurowana Śliwkowo-Malinowa Kuchnia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć 1 szklankę mąki i soli; pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać śmietanę; wkleić w natłuszczoną 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Połączyć cukier i pozostałą mąkę; posypać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
3
Ułóż maliny na skórce. W dużej misce, połączyć cukier i mąkę. Wymieszać z jajkami, śmietaną i wanilią; zalać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
WaniliaWanilia
KremKrem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Piec w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło lub schłodzone. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn